Warmtepomp

Intechneau berekend, adviseert en monteert verschillende soorten warmte pompen. Toegepaste merken zijn oa. Nefit Enviline en Nibe. Voordat wij overgaan tot uitbrengen van de offerte gaan we eerst met de opdrachtgever in gesprek om te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Hierbij behoort een controle van de huidige staat van de woning in geval van renovatie, daarna adviseren wij een All.Electric systeem (gasloos) of een Hybride systeem (lucht water warmepomp icm huidige of nieuwe cv ketel)

Waarom een warmtepomp?

Met een rendement tot soms meer dan 500% (COP 5) is een warmtepomp een uitstekende warmteleverancier. Dit komt omdat een groot gedeelte van de benodigde afgegeven energie ‘gratis’ wordt gewonnen uit de omgeving; aarde, water of lucht. U koopt dus een klein gedeelte energie in om daarmee de ‘gratis’ energie om te zetten naar voor ons bruikbare energie. Nederland kent inmiddels al duizenden tevreden warmtepomp bezitters. In de Scandinavische landen, waar aardgas niet zo’n gemeengoed is als bij ons, gebruikt men de warmtepomp al veel langer. In die tussentijd is de warmtepomp inmiddels zover door ontwikkeld dat het ook een goed alternatief (minder stookkosten) is voor onze HR-ketels.

Subsidie:

Met de Investeringssubsidie duurzame energie, afgekort ISDE, kunt u vanaf 1 januari 2016 (dus ook in 2019) een subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp (vanaf 01-01-2020 alleen op bestaande woningen). Daarnaast is er subsidie voor o.a.Zonneboilers. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, afgekort RVO, is verantwoordelijk voor de uitvoering.  Voor meer info: http://www.drentsenergieloket.nl

Vraag naar de mogelijkheden!

 

IMG-6182                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Adres

Intechneau
Voor de Blanken 3
7963 RP Ruinen

Servicedienst

0522 - 470456