Technisch advies

De kwaliteit van elke installatie begint voor ons met luisteren. Aandachtig luisteren naar u als opdrachtgever. U heeft immers ideeën over woon- en of werk comfort. Op basis van uw specifieke eisenpakket en onze visie ontvangt u een kraakheldere advies. Verstrekt u een opdracht, dan neemt Intechneau u de complete zorg voor het opgedragen project uit handen. We plannen, waar nodig, momenten voor tussentijds overleg.

CV Ketel/Warmtepomp

Intechneau werkt veelal met Nefit CV ketels en aanverwante producten. Wij zijn Nefit Partner dealer.

Designradiatoren

intechneau (1)Wat betreft radiatoren plaatsen we veelal Radson radiatoren. Dit merk heeft diverse uitvoeringen en types, waaronder prachtige designradiatoren die vanaf de fabriek kunnen worden geleverd in meer dan 300 ral-kleuren én bijzondere metaalkleuren.

Designradiatoren zijn al jaren populair in de badkamer, maar worden tegenwoordig steeds vaker toegepast in de rest van het huis of kantoor. Ze zijn niet alleen mooi, maar bovendien duurzaam en goed te combineren met vloerverwarming, die Intechneau ook levert en aanlegt. Vloerverwarming draait ook op een lage temperatuur, waardoor de twee een uitstekende combinatie vormen.

Energiezuinig

Door het grote formaat van een designradiator is minder vermogen nodig om de installatie warm te krijgen. Dat levert een besparing in energiekosten op. De designradiatoren van Radson zijn bovendien zo mooi, dat het formaat het cosmetische effect alleen maar vergroot.

Badkamer inspiratie

IMG_3645Badkamer

Ontspannen in een prachtige badkamer, dat wil iedereen. Intechneau laat uw wensen graag in vervulling gaan en verzorgt de realisatie van een nieuwe of de renovatie van een bestaande badkamer graag van A tot Z.

We maken het ontwerp, zorgen voor de demontage van de bestaande badkamer en leveren en monteren het sanitair. U kunt het hele project aan ons overlaten, zodat u het gemak van één aanspreekpunt heeft. Uiteraard is advies over de warmwatervoorbereiding voor ons als installatiebedrijf een vanzelfsprekend onderdeel van het project.

Op het gebied van sanitair werken we graag samen met Simon de Haas, specialist in badkamers, verwarming en tegels.

Een veilig gevoel

Rookmelder

Intechneau levert en monteert rook-, hitte- en koolmonoxidemelders die ervoor zorgen dat u met een veilig gevoel kunt gaan slapen. De melders waarschuwen u immers ruim op tijd zodat u uzelf en uw dierbaren in veiligheid kunt brengen.

We werken op dit gebied graag samen met de Ierse producent Ei Electronics, die deze melders al meer dan 35 jaar produceert. Door de grote rookkamer wordt de invloed van stof beperkt waardoor de kans op vals alarm erg klein is. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming dragen hieraan bij.

Koppelbaar

De melders zijn koppelbaar zodat u het alarm van een melder in het ene vertrek ook hoort in de ruimte waar u zich op dat moment bevindt. Als een bedrade koppeling niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat demelders overmeerdere lichtgroepen zijn verdeeld of als het trekken van een extra koppeldraad niet mogelijk is, bieden we een betrouwbare oplossing met draadloos koppelbare melders.

Hoge zuigkracht

Stofzuigen

Een centraal stofzuigsysteem dat geen geluid produceert, stofvrij en onderhoudsvriendelijk is. Dat is het stofzuigsysteem van Thomas, een gerenommeerde Duitse fabrikant van vloerreinigingsproducten. Het systeem is verkrijgbaar bij Intechneau en we zorgen uiteraard ook voor de montage.

Met dit systeem wordt stofzuigen een eenvoudig karweitje en u bewijst uw gezondheid er een grote dienst mee. In uw woning worden aansluitpunten gecreëerd waar de slang op aangesloten kan worden. U hoeft dus geen zware stofzuiger meer te tillen. De trap stofzuigen wordt zo een stuk eenvoudiger en ook op de bovenverdiepingen kunt u snel aan de slag. Het systeem werkt met een radiografische afstandsbediening, waardoor u overal in huis kunt stofzuigen. Van snoeren heeft u bovendien geen lastmeer.

Stil en stofvrij

Stofzuiger

De daadwerkelijke stofzuiger kan in een garage of berging geplaatst worden, waardoor ook geluidshinder tijdens het stofzuigen tot het verleden behoort. Telefoneren of naar muziek luisteren tijdens het stofzuigen? Geen probleem!Wie kiest voor een Thomas stofzuigsysteem is tevens verlost van de onaangename lucht die stofzuigers soms verspreiden. De stofzuiglucht kan namelijk naar buiten afgevoerd worden.

Het Thomas stofzuigsysteem is 100 procent stofvrij en daardoor uitermate geschikt voor astmapatiënten en allergiegevoelige mensen. Het zorgt er bovendien voor dat u minder vaak hoeft te stofzuigen. De stofzuigerslang is maar liefst acht meter lang, wat u meer dan voldoende ruimte geeft om alle hoeken van het vertrek te stofzuigen.

Sfeer en functionaliteit

Ruimte

Verlichting bepaalt op sommige plekken in uw bedrijf, huis en tuin de sfeer, terwijl op andere plekken de functionaliteit voorop staat.

Intechneau adviseert u graag over oplossingen voor uw specifieke situatie. Daarom wordt dat advies voorafgegaan door een professionele lichtberekening, die dient als basis voor een lichtplan.

Sfeer en functionaliteit worden gecreëerd met indirect en direct licht. Het op elkaar afstemmen van die luistert nauw en advies van een specialist is dan ook geen overbodige luxe. Wij helpen u graag bij het realiseren van uitgekiende verlichting. Ook hier is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van ons advies. Want wat is er mooier dan een energiebesparing realiseren waar u én het milieu bij gebaat zijn? LED-verlichting is in opmars en u hoeft allang niet meer bang te zijn dat het gebruik hiervan ten koste gaat van de sfeer. Tegenwoordig zijn er namelijk ook LEDlampen verkrijgbaar in diverse kleuren, die voor een prachtige sfeerverlichting kunnen zorgen.

Voor advies, aanleg en berekeningen omtrent verlichting bent u bij ons aan het goede adres. Zie ook hoofdstuk Licht Plan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Adres

Intechneau
Voor de Blanken 3
7963 RP Ruinen

Servicedienst

0522 - 470456