Projecten

Auto Showroom

In het voorjaar van 2017 hebben we samen BenningBouw Echten een Toyota Auto Showroom in Hoogeveen verbouwd. Intechneau heeft de gehele installatie vernieuwd en voorzien van energiezuinige installatie producten zoals: Led verlichting en vloerverwarming.

IMG_3072IMG_3070

IMG_2756

Warmptepomp installaties:

Ook Intechneau ontwerpt en monteert warmtepompen in diverse soorten:

Waarom een warmtepomp?

Met een rendement tot soms meer dan 500% (COP 5) is een warmtepomp een uitstekende warmteleverancier. Dit komt omdat een groot gedeelte van de benodigde afgegeven energie ‘gratis’ wordt gewonnen uit de omgeving; aarde, water of lucht. U koopt dus een klein gedeelte energie in om daarmee de ‘gratis’ energie om te zetten naar voor ons bruikbare energie. Nederland kent inmiddels al duizenden tevreden warmtepomp bezitters. In de Scandinavische landen, waar aardgas niet zo’n gemeengoed is als bij ons, gebruikt men de warmtepomp al veel langer. In die tussentijd is de warmtepomp inmiddels zover door ontwikkeld dat het ook een goed alternatief (minder stookkosten) is voor onze HR-ketels.

Subsidie:

Met de Investeringssubsidie duurzame energie, afgekort ISDE, kunt u vanaf 1 januari 2016 (dus ook in 2017) een subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp (of warmtepompen). Daarnaast is er subsidie voor Zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, afgekort RVO, is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Vraag naar de mogelijkheden!

IMG_2612

 

 

 Adres

Intechneau
Voor de Blanken 3
7963 RP Ruinen

Servicedienst

0522 - 470 456