Installatie

Elektra

MeterkastIntechneau staat garant voor een hoogwaardige installaties volgens de nieuwste technieken en naar de geldende installatienormen.De flexibele, procesmatige en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat het installatietraject van begin tot eind soepel verloopt.Met inzet, kennis van zaken en enthousiasme houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van gecompliceerde elektrotechnische installaties.

U kunt de benodigde  installatie materialen ook zelf afhalen bij ons in de Hubo Tuin & Park. In de winkel hebben wij een groot aantal artikelen voor uw installatie op voorraad. Onze winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 Р18.00 uur en op zaterdag van 8.00 Р17.00 uur.

Wij kunnen o.a. de volgende materialen leveren: Groepenkasten, Onderdelen voor groepenkasten, Schakelmateriaal, Krachtstroomartikelen, Wandcontactdozen,, Bevestigingsmaterialen, Schakelcomponenten, Besturingscomponenten, Zekeringen, Verlichting, Kabel, Lampen, Batterijen

Ons doel is, installaties te leveren van een dusdanige kwaliteit dat de bedrijfszekerheid voor de gebruiker onder alle omstandigheden gewaarborgd is. Mocht er toch een storing optreden in uw elektrische installatie, dan kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag contact opnemen met onze storingsdienst.

U kunt deze bereiken via 0522-470456. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Boiler

Gas & Water

Gasleiding of Waterleiding aanleggen?

Wanneer u een waterleiding of gasleiding wilt laten aanleggen of verleggen, bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de gasleiding en/of waterleiding vakkundig worden aangelegd. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van kwaliteitsmateriaal en testen de leidingen nauwkeurig bij oplevering.

Service & Onderhoud

Nefit CV ketel

Een verwarmingsketel of CV-installatie moet regelmatig worden nagekeken. De apparatuur die zorgt voor binnenklimaat en comfort is gevoelig en kwetsbaar. In de loop van de tijd kunnen nu eenmaal veranderingen optreden in rendement, uitstoot en afstelling. Bij een geringe afwijking is het vaak direct merkbaar, zoals radiatoren die niet warm genoeg worden, een lage waterdruk of een lauwe douche.

Planmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van de toestellen en staat garant voor veiligheid!

Neem vrijblijvend contact met ons op dan informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

24-UURS SERVICE EN ONDERHOUD is er om wat voor reden dan ook iets aan de hand met uw installatie dan staat onze servicedienst 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. (Na 22.00 uur alleen voor spoedhulp die niet tot de volgende ochtend kan wachten)

Storingsdienst Intechneau 0522-470456Adres

Intechneau
Voor de Blanken 3
7963 RP Ruinen

Servicedienst

0522 - 470456