Duurzame Inspiratie woning

Bij ons, Installatiebedrijf Intechneau in Ruinen, kun je mogelijkheden bekijken voor het Installatie Technische verduurzamen van uw woning / bedrijfspand. Het is een transparante woning waar je ideeen op kunt doen en waar we de bezoekers kunnen meenemen in diverse mogelijkheden voor een duurzame installatie. De duurzame transparante woning in Ruinen: ‘Op je eigen tempo ontdekken wat bij jou past’, aldus bedenker Gertjan Flinkert.

Jezelf al vaker afgevraagd hoe je jouw huis precies moet verduurzamen, of klinken groene oplossingen voor jou als vage toekomstmuziek? ‘Elk pak is niet voor elke maat geschikt’, begint Flinkert. ‘En zo is het ook met duurzaam wonen. Veel mensen weten niet dat er voor elk huis betaalbare oplossingen zijn, waarmee je vervolgens geld bespaard.’ Dus na veel wikken en wegen bedacht hij zijn transparante woning, middenin de Hubo-winkel in Ruinen, waar je ook Intechneau terugvindt.

Uniek in Nederland

De transparante duurzame woning is geopend op de Open Bedrijvendag van 2 november 2019 door Wethouder Gerrie Hempen van Gemeente De Wolden.

PV zonnepanelen, zonne-stroomboilers, een duurzame elektra-installatie, Led verlichting, balans- en CO2 ventilatie, LTV verwarming of een warmtepomp (werkend live aanwezig), alles komt voorbij. Allemaal ter inspiratie. ‘Je loopt op eigen tempo langs alle mogelijkheden en krijgt precies de juiste informatie. En heb je vragen over of het bij jouw woonsituatie past, kun je meteen bij onze medewerkers terecht. Zo krijg je naast de informatie, ook advies op maat.’

Voor een advies op maat adviseren wij om een afspraak met ons te maken dan reserveren wij een tijdstip zodat wij gezamenlijk met u een persoonlijke situatie kunnen doornemen, maak een afspraak met ons telefonisch of per mail: 0522-470456 of info@intechneau.nlAdres

Intechneau
Voor de Blanken 3
7963 RP Ruinen

Servicedienst

0522 - 470456