Duurzaamheid

Als advies- en installatiebureau zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied en we vinden het niet meer dan logisch dat we die kennis inzetten voor onze opdrachtgevers. Zonnestroom panelen zijn dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van ons veelzijdige aanbod.

Zonnepanelen

Hoge besparingen en het werkt altijd, zelfs bij bewolking en vrieskou. In al onze bezigheden komt het terug: duurzaamheid. Als advies- en installatiebureau zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied en we vinden het niet meer dan logisch dat we die kennis inzetten voor onze opdrachtgevers. Zonnepanelen zijn dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van ons veelzijdige aanbod.

Advies op maat

Zowel particulieren als bedrijven kunnen volop profiteren van de voordelen die de plaatsing van zonnepanelen biedt. Op basis van de site genoemde Energiescan berekenen we wat voor uw situatie het beste resultaat oplevert. Zonnepanelen worden door verschillende aanbieders op de markt gebracht, maar niet iedereen levert daar ook deskundig advies bij. Zonnepanelen uitzoeken en monteren vergt echter vakkennis. We helpen u er graag bij.

Onderhoud

Het onderhoud van zonnepanelen wordt nogal eens vergeten, terwijl dit essentieel is voor de werking. De kracht van de panelen neemt namelijk af door vervuiling en daarom verzorgen wij ook het onderhoud van uw zonnepanelen.

Kwaliteitsprodukt

De panelen die wij monteren hebben een lange levensduur, die nog eens onderstreept wordt door een vijfsterren tüv-keurmerk. Ze kunnen op platte en schuine daken geplaatst worden en zijn onder meer in te schakelen voor het verwarmen van water. Zo kunt u ‘s avonds profiteren van water dat overdag door uw eigen zonnepanelen is voorverwarmd.
Voor iedere klant maken we een calculatie om de terugverdientijd te berekenen. Voor een gemiddelde woning is dit ongeveer 6,5 tot 8 jaar.

Intechneau energiescan

Er is en manier om het energieverbruik en de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf of woning betrouwbaar en snel vast te stellen: de Intechneau Energiescan. De Energiescan geeft u eenvoudig inzicht in het huidige elektrische en gas energieverbruik van uw onderneming of woning. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren of er ook bij u besparingsmogelijkheden zijn. Dat is bijna altijd het geval. Denk aan bedrijfshallen waar het licht ook in de pauzes blijft branden. Door het licht op bepaalde tijdstippen automatisch uit te schakelen, kunt u al aanzienlijk besparen. Er zijn zelfs regel sensoren die aan de hand van de hoeveelheid daglicht de lampen dimmen of feller laten branden, afhankelijk van de behoefte op dat moment. U heeft er geen omkijken naar en bespaart al gauw 10 tot 15 procent op uw energiekosten. U kunt bovendien gebruikmaken van de energie-investeringsaftrek.

Vloerverwarming

Tegenwoordig is vloerverwarming geliefd en neemt de populariteit van vloerverwarming in een hoog tempo toe. Dit komt doordat vloerverwarming een aantal grote voordelen met zich meebrengt.
smeengestraat4

Infrezen Snoeken

Een van de voordelen is de besparing op het energieverbruik. In Nederland wordt onder een behaaglijke temperatuur zo’n 21 a 22 graden bedoeld terwijl u met vloerverwarming al een behaaglijke temperatuur bereikt bij 19 a 20 graden, wat een besparing oplevert van zo’n 6% per graad van de lagere luchttemperatuur.

Een ander voordeel van vloerverwarming is het verhoogde aangename comfort. Nooit meer koude voeten en rillingen door een koude ondergrond. Door de stralingswarmte- overdracht wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld waardoor er sneller een behaaglijke temperatuur wordt bereikt.

 

Daarnaast is vloerverwarming een pre in het geval van hygiëne en gezondheid. Mede door de gelijkmatige verdeling van warmte neemt de luchtvochtigheid toe t.o.v. standaard radiatoren, iets wat bijvoorbeeld Cara patiënten als erg positief ervaren.

Zoneregeling:

Honeywell evohome: creëer uw ideale comfortzone

Met evohome regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert. Met evohome kunt u tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat u de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kunt u comfortabel genieten in de kamers die u gebruikt, en de verwarming lager zetten in de ruimtes die u niet gebruikt.

Regel uw comfort waar en wanneer u maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals u dat wilt – thuis, op het werk of onderweg.

Wist u dat 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? evohome helpt. Verlaag uw energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

Kom vrijvblijvend bij ons in de winkel om je te laten voorlichten en Honeywell Evohome te zien in ons Duurzaam inspiratie huis

 Adres

Intechneau
Voor de Blanken 3
7963 RP Ruinen

Servicedienst

0522 - 470456